Tampereen Reserviläiset ry järjestää jäsenilleen suunnatun

Sovelletun Reserviläisammunnan ampujakurssin

  • AIKA: lauantai 27.3.2021 (teorialuento)
  • PAIKKA: Reserviläisjärjestöjen toimisto, Väinölänkatu 2, Tampere
  • HINTA: 60 €/osallistuja (ei sisällä SRA-korttimaksua eikä ampumatarvikkeita)
  • KURSSIPAIKKOJA: 15 henkilölle

Ampumaharjoitukset ja -kokeet järjestetään Satakunnan Lennoston ampumaradalla Pirkkalassa, myöhemmin sovittavina ajankohtina.

Kurssille osallistujilla on oltava aikaisempaa kokemusta pistooliammunnasta ja joko oma tai kurssikaverin lainaama SRA-sääntöjen mukainen pistooli, pistoolikotelo sekä kolme lipasta. Kurssilla on myös rajallinen mahdollisuus yhdistyksen laina-aseisiin. Liitäthän ilmoittautumisen yhteyteen tiedon mahdollisesta tarpeesta lainavarusteille! Tämän lisäksi kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva SAL:n kilpailulisenssi tai Reserviläisten ampumaturva. Kurssin hinta on 60 €, minkä lisäksi Reserviläisurheiluliitto laskuttaa myöhemmin hyväksytysti suoritetusta SRA-ampujakortista 30 €.

Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tres.ampumaosasto(ät)gmail.com. Laita ilmoittautuessa sähköpostin otsikoksi ”TRES SRA-kurssi 2021 ilmoittautuminen”. Maksuohjeen ja tarkemman kurssi-infon lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse. Kurssimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen/osallistumisen kurssille. Kurssimaksu tulee olla maksettuna tilille 24.3.2021 mennessä, tai osallistujan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta kurssipäivänä.

Tervetuloa kurssille!

SRA-kurssi 27.3.2021