Tervetuloa TRESin liikuntaosaston sivulle!

Liikuntaosasto keskittyy ”siviili-liikuntaan”, eli osastot ”pihka & ruuti” ovat muiden osastojen hoidettavina (maasto & ammunta).
Teemme läheistä yhteistyötä TamRU:n liikuntatoimen kanssa. Yhteenlaskettuna jäsenmäärämme on lähes 3000!

Mikäli harrastatte säännöllisesti liikuntaa ja toivotte lisää harrastajia lajiinne, niin ottakaahan yhteyttä, tiedotetaan asiasta ja ruvetaan liikkumaan!

 


TRES ja Tampereen Urheilijat 38 yhteistyöhön!

Tampereen Urheilijat 38 järjestää valmennettua liikuntaa eri aihepiireiltä. Tarjolla on paketteja, joista TRES:läiset voivat valita mieleisensä. Vaihtoehtoja on useita, joista muutama nopeimmin täyteen tullut ryhmä viedään eteenpäin. Harjoittelut järjestetään Tampereella eri urheilukentillä. Mihinkään vaihtoehtoon ei ole tieto, taito tai ikä vaatimuksia, joten jos vähäänkään kiinnostaa niin mukaan vaan!

Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse timoteimx <at> gmail.com

 • Tutustumis Yleisurheilu (kevät-kesä)
  • Kesto: 5 viikkoa (2krt / viikko). Yhteensä 10 kertaa.
  • YU-lajien läpikäyminen: pikajuoksu, aitajuoksu, pituushyppy, korkeushyppy, kolmiloikka, kuula, kiekko, moukari, keihäs. Lopuksi kilpailu tai suosikkilajien uusinta.
  • Hinta: 150 € / hlö
 • Yleisurheilu (heittolajit) (kevät-kesä)
  • Kesto: 4-5 viikkoa (2krt / viikko). Yhteensä 8-10 kertaa.
  • Heittolajien perusteet: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • Hinta: 50 € / hlö
 • Pilates (talvi-kevät-kesä)
  • Kesto: 1 kerta (2 tuntia)
  • Pilates-lajin perusteet. Harjoitteita kehonhallinnan ja liikkuvuuden lisäämiseksi.
  • Hinta: 35 € / hlö + mahdollinen tilavuokra
 • Tennis (kevät-kesä)
  • Kesto: 1-2 viikkoa (4 kertaa a 2 tuntia). Yhteensä 8 tuntia.
  • Tenniksen Perusteet, peruslyöntejä ryhmässä.
  • Hinta: 80 € / hlö

https://tu-38.sporttisaitti.com/

 


TRES & TamRU Yhteisliikunta 2022

Järjestämme ohjattua perusliikuntaa yhdistysten jäsenille mm kevyttä kävelyä, johon on mahdollisuus osallistua eripuolilla Tampereen seutua.

Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse. Laita sähköpostiin nimesi sekä puhelinnumerosi niin päästään sopimaan tarkemmin tapaaminen. Laittakaa s-postin aiheeseen [RES liikunta].

Mikäli harrastat säännöllistä liikuntaa ja haluat itse yhteyshenkilöksi, ota yhteyttä Timoon tai Marttiin ja keskustellaan asiasta enemmän.

Yhteyhenkilö Aika / Paikka
Timo (TRES)
s-posti: timoteimx <at> gmail.com
Sunnuntaisin lyhyet, matalan kynnyksen 2-4 km kävelyt klo 14:00. Pirkkala/Suuppa.
Martti (TamRU)
s-posti: kaunistomartti@gmail.com
Ei ilmoitettuja tapahtumia.
Jenny (TRES)
s-posti: tresliikunta@gmail.com
– Lyhyet, matalan kynnyksen 2-5 km kävelyt erikseen ilmoitettuina päivinä klo 18:00. Tampere (Lähtö ja paluu Hervantajärven ratikan päätepysäkki).

– Kuntotestit (LKT ja Cooper/UKK kävely): ajankohta ja lisätiedot ilmoitetaan erikseen. Tampere, Hervannan keskusurheilukenttä (Lindforsinkatu 15, 33720 Tre)

– Tampere 25 km johdetut marssit: Sunnuntaina 19.6.  Toivoisin, että osallistujat ottaisivat tämän reeninä kenttäkelpoisuusmarsseja ajatellen ja sehän tarkoittaa 10 kg reppua selkään. En ole vielä miettinyt reittiä kummemmin, mutta luultavasti tulee sisältämään sekä asfalttia että hiekkaa ja lähtö olisi Tampereelta. Reitistä tulee infoa lähempänä.

Virallista huoltoa EI ole, jokainen vastaa omista eväistään, varustuksestaan, reppunsa kannosta ihan itse, mikäli joutuu keskeyttämään marssin myös hankkimaan itselleen kyydin.
Ilmoittautumiset sähköpostitse (tresliikunta@gmail.com) 10.6. mennessä.

– Omatoimiset etämarssit: ajankohta ja lisätiedot ilmoitetaan erikseen.


Kontti Valmennuskeskus

Yhteyhenkilö Kuvaus
Kehittävää reeniä omien tavoitteiden mukaan: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa… Ei mitään jumppailua vaan kunnon reeniä oma taso huomioiden. Vähän niin kuin olisi kavereiden kanssa salilla mutta koutsi ohjeistaa kaiken: alkulämmöt, tekniikat kuntoon, sopivat painot, oikea vauhti… Varmasti osuu maaliin, ei tarvi kuin tulla paikalle ja hikoilla.

Reserviläisliiton kortilla kuukausijäsenyyksistä -10%. Jos saadaan yli kymmenen hengen porukka kasaan, Kontti tarjoaa liittymismaksun ilmaiseksi ja järjestää oman aloituskurssin.


Tapahtumakalenteri

 

pvm. järjestäjä nimike & linkki
16.7.2022 MPK Kesäyön marssi, Tampere
30.7.2022 Muut 44. Pirkan Soutu
4.8.2022 MPK MPK suunnistus, Nokia
3.9.2022 Reserviläispiirit Hämeen Hölkkä