Tervetuloa TRESin liikuntaosaston sivulle!

Liikuntaosasto keskittyy ”siviili-liikuntaan”, eli osastot ”pihka & ruuti” ovat muiden osastojen hoidettavina (maasto & ammunta).
Teemme läheistä yhteistyötä TamRU:n liikuntatoimen kanssa. Yhteenlaskettuna jäsenmäärämme on lähes 3000!

Mikäli harrastatte säännöllisesti liikuntaa ja toivotte lisää harrastajia lajiinne, niin ottakaahan yhteyttä, tiedotetaan asiasta ja ruvetaan liikkumaan!


TRES Vuosimarssi

TRES:n liikuntaosasto järjestää Vuosimarssin. Kyseessä on 1.3. alkava ja vuoden 2023 loppuun asti kestävä etämarssi. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan yhtäjaksoisesti suoritettu vähintään 10 kilometrin marssi kävellen tai juosten. Tarkan ajankohdan, marssiseuran ja -paikan saa valita itse. Marssille ei aseteta vaatimuksia kantamusten tai muun varustuksen suhteen. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan marssille.

Tavoitteena oli ennen kaikkea kannustaa harrastamaan liikuntaa ja samalla muistuttaa reserviläisiä fyysisen toimintakyvyn ylläpidon tärkeydestä.
Vuoden lopulla marssitut matkat summataan yhteen ja yli 10 suorituskertaa marssineet saavat tapahtumaa varten suunnitellun kankaiseen suoritusmerkin. Lisätietoja Timo-Matti Pitkänen timo_pitkanen_tres+liikunta (at) pm.me

Kirjaa Suoritus Tästä


Keskiviikkoisin: Viikkolenkki Hervannassa

TaKoRUn legendaarinen viikkolenkki juostaan joka keskiviikko Hervannassa tai sen lähiympäristössä. Lenkille lähdetään TAU:n Hervannan kampuksen obeliskilta, joka löytyy Tietotalon ja parkkitalon väliseltä nurmikentältä. Kokoontumisaika on 18.00 ja liikkeelle lähdetään noin 18.03.

Pituutta lenkille kertyy osallistujien toiveiden mukaan n. 4 – 14 kilometria. Usein matkassa on hyvin eritasoisia juoksijoita, jolloin kulkueen etenemisnopeus määräytyy hitaimman mukaan. Tarvittaessa nopeammat voivat sitten polttaa tarmoaan ottamalla ylimääräisiä vetoja ylämäkiin, kantamalla lisäpainoa repussa jne.

Lisätietoja TaKoRU:n sivuilta


TRES & TamRU Yhteisliikunta 2023

Järjestämme ohjattua perusliikuntaa yhdistysten jäsenille mm kevyttä kävelyä, johon on mahdollisuus osallistua eripuolilla Tampereen seutua.

Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse. Laita sähköpostiin nimesi sekä puhelinnumerosi niin päästään sopimaan tarkemmin tapaaminen. Laittakaa s-postin aiheeseen [RES liikunta].

Mikäli harrastat säännöllistä liikuntaa ja haluat itse yhteyshenkilöksi, ota yhteyttä Timoon tai Marttiin ja keskustellaan asiasta enemmän.

Yhteyhenkilö Aika / Paikka
Timo (TRES)
s-posti: timo_pitkanen_tres+liikunta (at) pm.me
Ei ilmoitettuja tapahtumia.
Martti (TamRU)
s-posti: kaunistomartti@gmail.com
Ei ilmoitettuja tapahtumia.
Jenny (TRES)
s-posti: tresliikunta@gmail.com
 

Sunnuntaina 23.10. klo 18 lyhyt, matalan kynnyksen 6 km kävely Vuorekseen ja takaisin. Lähtö ja paluu Hervantajärven ratikan päätepysäkki. Ilmoittaudu viimeistään 16.10. mennessä sähköpostitse.

 

– Lyhyet, matalan kynnyksen 2-5 km kävelyt erikseen ilmoitettuina päivinä klo 18:00. Tampere (Lähtö ja paluu Hervantajärven ratikan päätepysäkki).

– Kuntotestit (LKT ja Cooper/UKK kävely): ajankohta ja lisätiedot ilmoitetaan erikseen. Tampere, Hervannan keskusurheilukenttä (Lindforsinkatu 15, 33720 Tre)


Kontti Valmennuskeskus

Yhteyhenkilö Kuvaus
Kehittävää reeniä omien tavoitteiden mukaan: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa… Ei mitään jumppailua vaan kunnon reeniä oma taso huomioiden. Vähän niin kuin olisi kavereiden kanssa salilla mutta koutsi ohjeistaa kaiken: alkulämmöt, tekniikat kuntoon, sopivat painot, oikea vauhti… Varmasti osuu maaliin, ei tarvi kuin tulla paikalle ja hikoilla.

Reserviläisliiton kortilla kuukausijäsenyyksistä -10%. Jos saadaan yli kymmenen hengen porukka kasaan, Kontti tarjoaa liittymismaksun ilmaiseksi ja järjestää oman aloituskurssin.


Tapahtumakalenteri

 

pvm. järjestäjä nimike & linkki
22.8.2023 MPK Reserviläisen kuntotestit (LKT ja Cooper/ UKK kävely)
1.-30.9.2023 Reserviläisliitto Maaottelumarssi
2.9.2023 Reserviläispiirit Hämeen Hölkkä / Lamminpään ulkoilumajan maastossa