Tervetuloa TRESin liikuntaosaston sivulle!

Liikuntaosasto keskittyy ”siviili-liikuntaan”, eli osastot ”pihka & ruuti” ovat muiden osastojen hoidettavina (maasto & ammunta).
Teemme läheistä yhteistyötä TamRU:n liikuntatoimen kanssa. Yhteenlaskettuna jäsenmäärämme on lähes 3000!

Mikäli harrastatte säännöllisesti liikuntaa ja toivotte lisää harrastajia lajiinne, niin ottakaahan yhteyttä, tiedotetaan asiasta ja ruvetaan liikkumaan!


TRES & TamRU Yhteisliikunta 2022

Järjestämme ohjattua perusliikuntaa yhdistysten jäsenille mm kevyttä kävelyä, johon on mahdollisuus osallistua eripuolilla Tampereen seutua.

Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä sähköpostitse. Laita sähköpostiin nimesi sekä puhelinnumerosi niin päästään sopimaan tarkemmin tapaaminen. Laittakaa s-postin aiheeseen [RES liikunta].

Mikäli harrastat säännöllistä liikuntaa ja haluat itse yhteyshenkilöksi, ota yhteyttä Timoon tai Marttiin ja keskustellaan asiasta enemmän.

Yhteyhenkilö Aika / Paikka
Timo (TRES)
s-posti: timoteimx <at> gmail.com
Ei ilmoitettuja tapahtumia.
Martti (TamRU)
s-posti: kaunistomartti@gmail.com
Ei ilmoitettuja tapahtumia.
Jenny (TRES)
s-posti: tresliikunta@gmail.com
Sunnuntaina 9.10. klo 18 lyhyt, matalan kynnyksen 6 km kävely Vuorekseen ja takaisin. Lähtö ja paluu Hervantajärven ratikan päätepysäkki. Ilmoittaudu viimeistään 2.10. sähköpostitse.

 

– Lyhyet, matalan kynnyksen 2-5 km kävelyt erikseen ilmoitettuina päivinä klo 18:00. Tampere (Lähtö ja paluu Hervantajärven ratikan päätepysäkki).

– Kuntotestit (LKT ja Cooper/UKK kävely): ajankohta ja lisätiedot ilmoitetaan erikseen. Tampere, Hervannan keskusurheilukenttä (Lindforsinkatu 15, 33720 Tre)


Kontti Valmennuskeskus

Yhteyhenkilö Kuvaus
Kehittävää reeniä omien tavoitteiden mukaan: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa… Ei mitään jumppailua vaan kunnon reeniä oma taso huomioiden. Vähän niin kuin olisi kavereiden kanssa salilla mutta koutsi ohjeistaa kaiken: alkulämmöt, tekniikat kuntoon, sopivat painot, oikea vauhti… Varmasti osuu maaliin, ei tarvi kuin tulla paikalle ja hikoilla.

Reserviläisliiton kortilla kuukausijäsenyyksistä -10%. Jos saadaan yli kymmenen hengen porukka kasaan, Kontti tarjoaa liittymismaksun ilmaiseksi ja järjestää oman aloituskurssin.


Tapahtumakalenteri

pvm. järjestäjä nimike & linkki
30.7.2022 Muut 44. Pirkan Soutu
4.8.2022 MPK MPK suunnistus, Nokia
3.9.2022 Reserviläispiirit Hämeen Hölkkä
1-31.9.2022 Reserviupseeriliitto & Reserviläisliito Maaottelumarssi 2022