Sillanpää-maja sijaitsee Kangasalan Suinulassa Matalajärven rannalla, 30 km Tampereen keskustorilta. Sillanpää-maja on entinen metsäkämppä, joka on valmistunut noin vuonna 1947. Maja on ostettu TRES:lle 30.12.1993 ja kunnostettu talkoilla. Majalla on 7720 m2 maa-alue. Majalla on peruslämpö läpi vuoden (ilmalämpöpumppu).

Sillanpää-majaa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin ja omaan käyttöön. Majalla on tilaa enintään 60 henkilölle. Majalla ovat käytettävissä majan avoinna olevat tilat, puulämmitteinen sauna (8 henkilöä) ja ulkohuone sekä polttopuut ja sähkö. Majan keittiössä on jääviileäkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi. Astioita on vain kymmenelle hengelle, joten suositellaan käytettäväksi kertakäyttöastioita. Majalla ei ole kaivoa, joten juoma-/ruokavesi pitää viedä mennessä. Saunassa käytetään järvivettä. Nuotion teko tontille on sallittua vain grillikatoksessa ja nuotiopaikalla.

Vuokralainen vastaa tilojen siivouksesta ja astioiden tiskaamisesta sellaiseen kuntoon kuin ne olivat majalle tultaessa.

Vuokraushinta TRES:n jäsenelle on 60 euroa/vuorokausi (alkaen klo 12.00 – seuraavaan päivään klo 12.00) ja ei-jäsenelle 120 euroa/vuorokausi. TRES:n jäsenmaksu täytyy olla maksettuna vuokrattaessa majaa jäsenhintaan. Lisätietoja voi tiedustella toimistolta.

Ajo-ohje majalle

Tampereelta lähdetään kohti Orivettä. Ruutanan Shell´iltä matkaa n. 10,7 km ja käännös vasemmalle Matalajärven tielle. Tätä tietä  jatketaan n. 2,5 km, jolloin tie muuttuu Paalijärventieksi. Tätä tietä vielä n 1 km ja Sillanpäähän käännytään oikealle. Maja löytyy rannasta. Majalle kääntymistienhaara saattaa olla hieman huomaamaton, mutta osoite on Paalijärventie 723. Jos tien vieressä alkaa näkyä pienempiä numeroita, on syytä kääntyä takaisin.