Sillanpää-maja sijaitsee Kangasalan Suinulassa Matalajärven rannalla, 30 km Tampereen keskustorilta. Sillanpää-maja on entinen metsäkämppä, joka on valmistunut noin vuonna 1947. Maja on ostettu TRES:lle 30.12.1993 ja kunnostettu talkoilla. Majalla on 7720 m2 maa-alue. Majalla on peruslämpö läpi vuoden (ilmalämpöpumppu).

TRES:n jäsenet voivat varata Sillanpää-majaa yksityistilaisuuksiin ja omaan käyttöön. Käyttömaksu jäsenelle on 85 euroa/vuorokausi (alkaen klo 12.00 – seuraavaan päivään klo 12.00). TRES:n jäsenmaksu täytyy olla maksettuna varatessa majaa. Perushintaan (85 €/vrk) sisältyy majan käyttömaksu enintään 10 käyttäjälle. Lisävieraista peritään 5 €/hlö/vrk. Käyttömaksu avainpantteineen (50 €) maksetaan yhdistyksen tilille ennen avainten luovuttamista. Avainpantti sisältyy pankkisiirtoon ja maksetaan takaisin avainten palautuksen jälkeen. Jos maja on varaushetkellä vapaana käyttöajan päättymisen klo 12.00 jälkeen, voi 40 € lisämaksusta jatkaa sopimusta vuorokauden vaihtumiseen asti. Jos varaus perutaan 14-8 vrk ennen sovittua aikaa, peritään puolet käyttömaksusta. Jos varaus perutaan 7-0 vrk ennen sovittua aikaa, peritään koko käyttömaksu.

Käyttäjä vastaa tilojen siivouksesta ja astioiden tiskaamisesta. Käytön yhteydessä syntyneet jätteet tulee viedä Haukijärventien varrella sijaitseviin jäteastioihin. Käyttäjän laiminlyödessä siivouksen peritään siitä 50 €/tunti + matkakulut.

Majalla on tilaa enintään 60 henkilölle. Majalla ovat käytettävissä majan avoinna olevat tilat, ulkokäymälät, sauna sekä polttopuut ja sähkö. Majan keittiössä on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi. Astioita on noin 60 henkilölle, mutta aterimet (haarukat, veitset, lusikat) täytyy tuoda mukana. Majalla ei ole kaivoa, joten juoma-/ruokavesi pitää tuoda tullessa. Saunassa käytetään järvivettä. Avotulen teko on sallittua vain grillimajassa, metsäpalovaroituksen ulkopuolella myös grillipaikalla.

Majalla on rajallinen määrä perustarvikkeita ja jokainen käyttäjä ei välttämättä aina muista ottaa kaikkea tarvittavaa mukaan vieraillessaan majalla. Yhdistys kiittää ja kumartaa, jos varaaja lahjoittaa mukanaan tuomat yli jääneet kertakäyttöastiat, wc-paperit, jne. majan käyttöön.

Lisätietoja voi tiedustella toimistolta.

Ajo-ohje majalle

Tampereelta lähdetään kohti Orivettä. Ruutanan Shell´iltä matkaa n. 10,7 km ja käännös vasemmalle Matalajärven tielle. Tätä tietä  jatketaan n. 2,5 km, jolloin tie muuttuu Paalijärventieksi. Tätä tietä vielä n 1 km ja Sillanpäähän käännytään oikealle. Maja löytyy rannasta. Majalle kääntymistienhaara saattaa olla hieman huomaamaton, mutta osoite on Paalijärventie 723. Jos tien vieressä alkaa näkyä pienempiä numeroita, on syytä kääntyä takaisin.