TERVETULOA TRES:n AMPUMAOSASTON SIVUILLE!

Ammunta on luonnollisesti tärkeä osa reserviläistoimintaa, onhan reserviläisen siinä missä sotilaankin perustaito osata ampua aseella tarkasti ja pitää aseensa toimintakunnossa.

Ammunta tapahtuu ampumaradoilla valvotuissa olosuhteissa ja määrätyillä vuoroilla. Ratoina käytämme Tampereen alueella Puolustusvoimien ja Tampereen kaupungin omistamia ratoja. Yhdistyksellä on ampuma-asekalustoa, jota jäsenet voivat lainata käyttömaksua vastaan yhdistyksen asevastaavilta. Tavoitat asevastaavat lainojen tiedustelemiseksi osoitteesta tres.asevastaavat (ät) gmail.com.

Ammunta on kaikille sopiva laji, joka kehittää koko kehon motoriikkaa ja keskittymiskykyä. Ammunnan kautta tutustuu luonnollisesti myös uusiin ihmisiin ja erityisesti harjoitusten leppoisasta tunnelmasta on helppo nauttia. Kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja tietysti järjestetään – niissä sitten mitataan taitoja tosimielellä.

Yhdistyksen ampuma-asekouluttajat kirjoittavat aselupien hankintaan ja uusintaan tarvittavia harrastuneisuustodistuksia. Osastovastaavien yhteystiedot löydät Hallitus-sivulta. Tampereen Reserviläisten jäsenille todistukset toimitetaan veloituksetta. Tietyt aseluvat edellyttävät ampumaseuran jäsenyyden osoittamista riittävän pitkältä ajalta. Yhdistyksemme jäsenet voivat tilata jäsenyystodistuksen yhdistyksen toimistolta.

TAPAHTUMAKALENTERI 2020

Aika ja paikkaTapahtumaKuvausIlmoittautuminenTulokset
MA 6.7.2020 klo 18, LennostoReservipiirien RA-Cup, osakilpailu 1/5RA 3 ja RA 4 palveluspistoolilajien cupin ensimmäinen osakilpailuei ilmoittautumista, avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenilletulokset
TI 21.7.2020 klo 18, LennostoReservipiirien RA-Cup, osakilpailu 2/5RA 3 ja RA 4 palveluspistoolilajien cupin toinen osakilpailuei ilmoittautumista, avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenilletulokset
TI 11.8.2020 klo 18, LennostoReservipiirien RA-Cup, osakilpailu 3/5RA 3 ja RA 4 palveluspistoolilajien cupin kolmas osakilpailuei ilmoittautumista, avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenilletulokset
TI 25.8.2020 klo 18, LennostoReservipiirien RA-Cup, osakilpailu 4/5RA 3 ja RA 4 palveluspistoolilajien cupin neljäs osakilpailuei ilmoittautumista, avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenilletulokset
TI 8.9.2020 klo 18, LennostoReservipiirien RA-Cup, osakilpailu 5/5 ja samalla TRES mestaruuskilpailuRA 3 ja RA 4 palveluspistoolilajien cupin viimeinen osakilpailu ja samalla TRES mestaruuskisaei ilmoittautumista, avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenillelopputulokset

Katso reservipiirien tiedotteet kilpailuista täältä: http://pirkanviesti.fi/ammunta/

TAPAHTUMAKALENTERI 2019
TAPAHTUMAKALENTERI 2018

TRES ampumaratavuorot

Satakunnan lennoston radat

Seuraa TASERAn sivuja ja ohjeita osoitteessa www.tasera.fi, sekä TASERAn ratavuorokalenteria ja ajantasaista ratavuorojärjestelmää tss.tasera.fi.

HUOM: lennoston radan sääntöihin ja käytäntöihin on tullut muutoksia!

Kaikilta ratavalvojilta edellytetään puolustusvoimien myöntämää, henkilökohtaista valvojakorttia. 1.3.2020 alkaen myös kaikilta radan käyttäjiltä vaaditaan puolustusvoimien myöntämä ratakäyttäjän kortti. Ratavuorojen hallinta siirtyi Tampereen Seudun Ampumaratayhdistyksen (TASERA) vastuulle 1.1.2020 alkaen.

Puolustusvoimilla on oikeus tarvittaessa ilman erillistä ilmoitusta varata rata-alue omaan käyttöönsä. TASERA ilmoittaa nämä poikkeusajat aina kun mahdollista em. ratavuorojärjestelmässä.

Ampumaharrastusvakuutus on hyväksytysti suoritetun SRA-kurssin lisäksi edellytys SRA-vuoroille ja nykyisin kaikille TASERAn ampumavuoroille osallistumiselle. Vakuutus on toki hyvä olla voimassa lajista ja radasta riippumatta. Lisätietoja Sovelletusta Reserviläisammunnasta (SRA), jota vetää Pirkanmaan Reservipiirit: SRA – ResUL ja Pirkanmaan RES-piirien SRA.

 

Talvivuorot 16.09.2019–30.04.2020

Osmonkallion ampumarata, Ainonkatu 2, Tampere, väestönsuojan sisäänkäynti.

 • Torstaisin (TRES ja TamRU yhteinen vuoro)
  • Pienoiskivääri ja pienoispistooli klo 17.00–20.00
   • ei vuoromaksua, TRES tarjoaa vuoron jäsenilleen
   • Huom: vuoro peruttu torstailta 27.2.2020 remontin vuoksi!
 • Lauantaisin (Reservipiirien yhteinen vuoro)
  • 9mm pistooli klo 14:00-17:00
   • Huom: Res.piiri perii osallistujilta vuoromaksun: 10 €/vuoro tai 70 €/kausi.

Maksun voi suorittaa suoraan Pirkanmaan Reservijärjestöjen pankkitilille:
Tilinumero: FI63 2046 1800 1371 43
Viite: 4310
Säilyttäkää kuitti maksusta. Tällä osoitetaan ratavalvojalle tarvittaessa, että maksu on suoritettu.