Tampereen Reserviläiset Ry järjestää jäsenilleen suunnatun Sovelletun Reserviläisammunnan ampujakurssin (kurssinro 2448).

  • Aika: lauantai 19.5.2018 (teorialuento)
  • Paikka: Pirkanmaa, Tampere
  • Hinta: 60€ / osallistuja (ei sisällä SRA-korttimaksua)
  • Kurssipaikkoja: 15 henkilölle

Teorialuento ja teoriakoe järjestetään lauantaina 19.5.2018 Tampereella. Ampumatestit järjestetään Satakunnan Lennoston ampumaradoilla, myöhemmin sovittavina torstai-iltoina, SRA-viikkoharjoituksien yhteydessä.

Kurssille osallistujilla on oltava aikaisempaa kokemusta pistooliammunnasta ja joko oma tai kurssikaverin lainaama SRA-sääntöjen mukainen pistooli, pistoolikotelo sekä kolme lipasta. Tämän lisäksi kaikilla osallistujilla tulee olla voimassaoleva SAL:n kilpailulisenssi tai Reserviläisten ampumaturva.  Kurssin hinta on 60€, minkä lisäksi RESUL laskuttaa myöhemmin 30 € hyväksytysti suoritetusta SRA-ampujakortista.

Kurssilla on rajallinen mahdollisuus yhdistyksen laina-aseisiin. Liitäthän ilmoittautumisen yhteyteen tiedon mahdollisesta tarpeesta lainavarusteille!

Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Tres.srakurssi@gmail.com 15.5.2018 mennessä.

Maksuohjeen ja tarkemman kurssi-infon lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kurssimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen/osallistumisen kurssille. Kurssimaksu tulee olla maksettuna tilille 17.5.2018 mennessä, tai osallistujan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta kurssipäivänä.

Tervetuloa kurssille!

 

 

Tampereen Reserviläiset järjestää SRA-Ampujakurssin 19.5.2018