Tampereen Reserviläiset järjestää Helsinkiin suuntautuvan tutustumismatkan keskiviikkona 16.5.2018. Matka alkaa klo 9.30 Vanhan kirkon edestä Liuttu Logistiikan kalustolla. Suuntaamme ensin Varustelekaan, jossa tapaamme yrityksen perustajan ja sielun Valtteri Lindholmin. Hän kertoo Euroopan suurimman armeijan ylijäämätavaran myyjän tarinan. Samalla voimme nauttia kahvila-baari Sotiman antimista. Tämän jälkeen meillä on tilaisuus hankkia Varustelekan myymälän valtavasta valikoimasta tarvittavaa varustusta 10 % alennuksella kaikista normaalihinnoista.

Varustelekan jälkeen suuntaamme klo 15 puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Ilkka Kanervan vieraaksi eduskuntataloon. Kuulemme ajankohtaiset puolustusasiat sekä voimme antaa palautetta aiheeseen liittyen. Samalla on hyvä katsastaa juuri perusteellisesta remontista kuoriutunut Eduskuntatalo. Paluumatka alkaa arviolta klo 17 maissa.

Matkan hinta on 25 euroa ja mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
ILMOITTAUTUMISET OSOITTEESEEN:
toimisto@tampereenreservilaiset.f tai 044 512 4477.
Varaus vahvistuu vasta maksamalla 25 euroa yhdistyksen tilille
FI8720461800136905. Viestiin osallistujan/-jien nimi/-et.

VIERAILU EDUSKUNNAN PUOLUSTUSVALIOKUNTAAN JA VARUSTELEKAAN 16.5.2018