Opiskelijaressujen eli TaKoRUn partiotaitokilpailu 2021

TaKoRU järjestää jälleen maankuulun ja jännittävän partiotaitokilpailunsa! Luvassa toiminnallista ammuntaa, sotilaallisia rasteja ja todennäköisesti kurjaa ilmaa.

TaKoRUn partiotaitokilpailu 16.10.2021 Tampereella TaKoRUn jäsenille sekä muille reserviläisille. Lähtö lauantaina aamutuimaan Majarannasta (majaranta.fi) ja kilpailun matka on noin 25 km. Reitti kulkee metsämaastossa, hiekkateillä ja rakennetulla alueella riippuen reittivalinnoista. Osallistuvien partioiden koko saa olla 2-3 henkeä, mutta osa rasteista voi vaatia 3 hengen partion täysien pisteiden saavuttamiseksi. Kilpailu päättyy lauantai-iltana Majarantaan auringon laskettua, jolloin jälkipelit, protestit ja palkintojen jako suoritetaan saunan jälkeen hyvässä hengessä.

Ilmoittautuminen:

– Ilmoittautumiset tapahtuu jokaisen osallistujan kohdalla henkilökohtaisesti MPK:n sivujen kautta viimeistään 03.10.2021 klo 09.00. Tämän jälkeen mikään jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista:

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/154945

– Partiot ilmoittautuvat lisäksi kilpailun johtajalle (Jani Kilpilinna) sähköpostilla osoitteeseen: etunimi.sukunimi [ät] takoru.fi viimeistään 03.10.2021.

Tarkemmat tiedot veppisivulta
TaKoRUn partiotaitokilpailu 03.10.2021