Tampereen Reserviläiset ry omistaa viihtyisän kerhomajan Kangasalla Matalajärven rannalla. Ylpeänä haluamme esitellä Sillanpää–nimistä majaamme, avaraa tykkipihaa ja rantasaunaa virkistysmahdollisuuksineen. Majaa voivat jäsenet varata omiin tilaisuuksiinsa edullisesti nimellisellä käyttökorvauksella.

Tampereen Reserviläiset ry järjestää rennon majaillan perjantaina 15.10.2021 klo 17.30 alkaen yhdistyksen Sillanpää-majalla osoitteessa Paalijärventie 723, Suinula. Tilaisuuteen ovat erityisesti uudet jäsenet ja jäsenyydestämme kiinnostuneet erittäin tervetulleita.

 

Sillanpää–majalla on luvassa mm. rantasauna, grillausta, yhdistystietoutta, laser-ammuntaa ja rentoa yhdessäoloa. Yhdistys hankkii paikalle virvokkeita ja pientä purtavaa. Varaa mukaan saunavarustus, mikäli rantasaunan leppoisat löylyt kiinnostavat!

Tapahtuman yhteydessä on mahdollista kuulla yhdistyksen toiminnasta ja tutustua TRESin osastojen aktiivisiin jäseniin ja toimintamahdollisuuksiin.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sitovasti 11.10.2021 mennessä osoitteeseen toimisto(at)tampereenreservilaiset.fi tai tekstiviestillä/puhelimitse puh. 044-512 4477, jotta varaamme riittävästi tarjoiluja. Samalla pyydämme myös kertomaan mahdollisesta kuljetustarpeesta. Varsinaista yhteiskuljetusta ei kuitenkaan järjestetä.

 

Lisätietoja saa toiminnanjohtajalta edellä mainituista osoitteista ti-ke klo 10-13 ja to klo 15-18 välillä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tampereen Reserviläiset ry

Hallitus

Jäsenilta Sillanpää-majalla 15.10.2021