PÄIVITETTY 17.3.

1.3.2020 alkaen Satakunnan lennoston ampumaradan käyttö edellyttää päävalvojan paikallaoloa ja radankäyttäjltä käyttäjä- tai valvojakorttia. Maaliskuun aikana ratavuorot pidetään 𝐤𝐞𝐬𝐤𝐢𝐯𝐢𝐢𝐤𝐤𝐨𝐢𝐬𝐢𝐧 𝐤𝐥𝐨 𝟏𝟕-𝟐𝟎 ja 𝐥𝐚𝐮𝐚𝐧𝐭𝐚𝐢𝐬𝐢𝐧 𝐤𝐥𝐨 𝟏𝟎-𝟏𝟔., tietyin poikkeuksin.

Maaliskuun osalta päävalvojan järjestämisvastuussa on Pirkanmaan reserviläispiiri – erityisesti TRES. Jos sinulla on lennoston radan valvojakortti ja mahdollisuus toimia valvojana joinakin maaliskuun em. ajankohdista, ilmoittautuisitko suoraan Juha Moijaselle juha.moijanen ät pp.inet.fi.

Tässä tämänhetkinen (17.3.) tilanne:

  • 4.3 ke OK
  • 7.3 la OK
  • 11.3 ke OK
  • 14.3 la 𝐑𝐀𝐃𝐀𝐓 𝐒𝐔𝐋𝐉𝐄𝐓𝐓𝐔
  • 18.3 ke – 12.4.2020 KAIKKI RADAT SULJETTU KORONATILANTEEN VUOKSI

Kuten viime Pirkan Viestissä mainittiin, kaikkien ratakäyttäjäkortin vastaanottaneiden tulee ilmoittautua Moijaselle ensi tilassa (juha.moijanen ät pp.inet.fi). Ratavalvojien osalta nimi ja sähköpostiosoite, radankäyttäjien osalta riittää nimi. Puolustusvoimien ratakortteja ei ole vastaanotettu kaikille kenelle se tilattiin, joten on ensiarvoisen tärkeätä tavoittaa nyt ne, kenellä kortti on lunastettuna. Tämä erityisesti sen vuoksi, että tiedotus saadaan kulkemaan kaikille niille, ketkä voivat toimia valvojana. Ratavalvojia on satoja, mutta näistä oli pyynnöstä huolimatta ilmoittaunut ensimmäisen viikon aikana vasta kymmenkunta!

Huhtikuun alusta lähtien Koronatilanteen salliessa ratavuorot käynnistyvät sitten toden teolla, tavoitteena pitää radat auki arkisin 17-20 ja la 10-16. Siihen menessä valvojavuorotkin jaetaan jäsenyhdistyksille Tampereen Seudun Ampumaratayhdistyksen (TASERA) toimesta. Tämä edellyttää myös, että valvojat on tavoitettu ja valvojavuorot on saatu onnistuneesti jaettua.

Ratayhdistykselle on avattu väliaikaiset sivut, joissa on nähtävillä ratavuorokalenteri: https://tasera.yhdistysavain.fi/ratavuorot/

Tekeillä on myös kalenterisovellus, josta ratojen valvojatilanteen näkee tulevaisuudessa reaaliaikaisesti.

Tärkeää tietoa lennoston ratavuoroista 1.3. alkaen!