Tampereen Reserviläiset ry omistaa mittavan kerhomajan Kangasalla Matalajärven rannalla. Ylpeänä haluamme esitellä Sillanpää–nimistä majaamme, avaraa tykkipihaa ja rantasaunaa virkistysmahdollisuuksineen. Majaa voivat jäsenet vuokrata omiin tilaisuuksiinsa edullisesti.

Tampereen Reserviläiset ry järjestää tutustumistilaisuuden perjantaina 4.10.2019 klo 17.30 alkaen yhdistyksen Sillanpää-majalla osoitteessa Paalijärventie 723, Suinula. Tilaisuuteen ovat erityisesti uudet jäsenet erittäin tervetulleita.

Kokoonnumme klo 17.00 Hippostalon parkkipaikalle, Uimalankatu 1, josta ajamme yhteiskuljetuksella tai omilla autoilla majalle. Sillanpää–majalla on luvassa sauna, grillausta, yhdistystietoutta, kisailua ja rentoa yhdessäoloa. Yhdistys hankkii paikalle virvokkeita ja pientä purtavaa. Varaa mukaan saunavarustus, mikäli rantasaunan leppoisat löylyt kiinnostavat!

Tapahtuman yhteydessä on mahdollista kuulla yhdistyksen toiminnasta ja tutustua TRESin osastojen aktiivisiin jäseniin ja toimintamahdollisuuksiin. Ekoase-ammuntaa voi kokeilla illan aikana.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sitovasti 1.10.2019 mennessä osoitteeseen toimisto(at)tampereenreservilaiset.fi tai tekstiviestillä puh. 044-512 4477, jotta varaamme riittävästi tarjoiluja.

Samalla pyydämme myös kertomaan mahdollisesta kuljetustarpeesta.

Lisätietoja saa toiminnanjohtajalta edellä mainituista osoitteista ti-to klo 10-13 välillä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tampereen Reserviläiset ry

Hallitus

Jäsenilta Sillanpää-majalla 4.10.2019