Satakunnan lennoston komentajan päätöksellä, 1.6.2019 alkaen ratavalvojat voivat noutaa ampumaradan avaimia lennoston portilta vain, mikäli heillä on lennoston myöntämä valvojakortti. Res.piireille tilatuista valvojakorteista on kuitenkin saatu vasta alle puolet. Tämän johdosta kuunvaihteen jälkeen osalle vuoroista ei saada ratavalvojaa järjestettyä. Puuttuvat kortit on kuitenkin luvattu toimittaa mahdollisimman pian.

Valvojille, joiden kortti on jo saatu, tiedotetaan erikseen, kuten myös siinä vaiheessa kun lopuille valvojille saadaan kortit.

Tulevaisuudessa myös kaikilta ampumaratojen käyttäjiltä vaaditaan lennoston myöntämä kortti. Tämä vaatimus ei ole kuitenkaan vielä astunut voimaan, eli edellä mainittu korttivaatimus koskee toistaiseksi vain ratavalvojia.

Tärkeä tiedote Lennoston ampumaradan käytöstä!