Majan edellisestä maalauksesta on vierähtänyt 20 vuotta. Nyt on oiva aika uudistaa maalikerros. Työ alkaa harjaamalla vanha punamultakerros puhtaaksi. Tämän jälkeen voidaan siirtyä varsinaiseen maalausurakkaan. Yhdistys on hankkinut valmiiksi tarvittavat harjat, siveltimet, maalit, lakit ja hengityssuojaimet. Talkoolaisten tulee itse huolehtia muusta asianmukaisesta vaatetuksesta (tahriintumisvaara).

Ensimmäinen talkooviikonloppu on 25. – 26.5. klo 9 – 15 molempina päivinä ja seuraava 8. – 9.6. klo 9 – 15 molempina päivinä. Työ sinänsä on aivan normaalia vanhan maalin poistoa ja uudelleen maalaamista. Ennen kaikkea se on reipasta ulkoilua ja yhdessäoloa. Työtä yhdistyksen hyväksi silloin, kun sitä todella tarvitaan. Säävaraus, sateella ei kannata valmiiksi maalata. Harjaus hoituu hyvin.

Työn ohessa syödään, grillataan makkaraa, kahvitellaan, koska työvuorot pyritään saamaan sopivan lyhyiksi. Lopuksi saunaan ja uimaan. Maja on iso, joten tekemistä riittää suuremmallekin porukalle. Majalla voi myös ajan salliessa suorittaa muita askareita (haravointi, puiden pilkkominen) Ilmoittaudu toimistolle: toimisto@tampereenreservilaiset.fi , 044 512 4477.

Maalaustalkoot Sillanpää-majalla 25. – 26.5. ja 8. – 9.6.