Pirkanmaan reserviyhdistysten jäsenet!

 

Vaikka et omistaisikaan ampuma-asetta, Sinulla on mainio tilaisuus tulla ampumaan laina-aseella Satakunnan lennoston ampumaradalle:

 

Pistoolilla ti 14.5.2019 klo 17:00

Kiväärillä ke 15.5.2019 klo 17:00

 

Perusaseistuksena ovat .22 ja 9 mm:n pistoolit sekä 7,62×39 reserviläiskiväärit. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tiedustella ampumismahdollisuutta myös perinnepistoolilla (7,65×21 Para ja 9 mm) tai perinnekiväärillä (m/39 7,62x53R). Paikalla olevilta ampuma-asekouluttajilta ja valvojilta saat halutessasi ampumasuorituksesta merkinnän, jota voit hyödyntää hakiessasi aselupaa itsellesi.

 

Ampumasuorituksesta perimme paikan päällä pistooleilla ammuttaessa 15 ja kivääreillä 25 €. Mikäli aika ja valoisuus sallivat, voit ampua lisäsuorituksiakin, mitä varten varaa mukaan ”vitonen” tai jopa parikin.

 

Pistooliammuntaan mahtuu 35 ja kivääriammuntaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

 

Ilmoittautumiset viimeistään to 9.5.2018 sähköpostilla: arto.teittinen@yhkodit.fi.  Kerro ilmoittautuessasi, kumpaan iltaan osallistut vai osallistutko kumpaankin. Pistooli-iltaan ottakaa omia kuulosuojaimia mukaan ja kivääri-iltaan makuualustoja. Lisätietoja antaa myös hannu.wirola@kolumbus.fi.

 

Ampumaillat järjestää Pirkanmaan reservipiirien ampumatoimikunta

Ampumaillat 14.5. ja 15.5.2019