Kokouskutsu

 

Tampereen Reserviläiset ry

KEVÄTKOKOUS

Järjestetään tiistaina 23.4.2019 klo 18.00

Paikkana Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere. Käynti pääovesta ja aulasta yksi kerros alas, josta löytyy kokoussali Häggman.

Sijoitusjohtaja Juha Sarsama pitää ennen kokousta klo 17.30 alkaen Panostaja Oyj:n yritysesittelyn. Panostaja Oyj tunnetaan tamperelaisena isänmaallisena yrityksenä, joka omistaa ja kehittää suomalaisia pk-yrityksiä.

Kokouksessa esillä Tampereen Reserviläiset ry:n sääntömääräisten kevätkokousasioiden lisäksi kunniajäseneksi kutsuminen ja huomionosoitukset.

Kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa!

Tampere 9.1.2019

Tampereen Reserviläiset ry

Hallitus

———————————————————————————————–

Pysäköinti omalla autolla tulijoille:

Vieraspaikat Yliopistonrinteellä sijaitsevat Ratapihankadun puolella, katutasossa. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi Ratapihankatu 51.  Pysäköintimaksu suoritetaan etukäteen, maksun voi suorittaa korttimaksulla, kolikoilla tai Moovy-, Parkman- tai Easypark–sovelluksella.

Saarioisen pääkonttorin sisäpihalla varattu kokoukseen tulijoille maksuton pysäköinti, alueella olevan ”maksullinen pysäköinti” opastuksen voi illan aikana jättää huomiotta. Ajo Saarioisen sisäpihalle, Järvensivuntie 1.

KEVÄTKOKOUS 23.4.2019