Tampereen Reserviläiset järjestää koko perheen kevättapahtuman Sillanpää-majalla sunnuntaina 10.03.2019 klo 11-18. Päivän aikana ohjelmassa Pirkanmaan Reserviläispiirien jäsenille vuokrattavien suksien ja trangioiden kokeilua, saunan lämmitystä, tietoisku luonnonmuonasta, leikkimielinen käsikranaatin tarkkuusheittokilpailu, pilkkikisat ja DRONE lentonäytös! Majalla sisällä voi myös hioa ampumataitoa piirien laseraseilla.

Suksien kokeiluun pyydetään ottamaan omat jalkineet mukaan, joissa sija eräsuksien siteille. Lisätietoa vuokrattavista välineistä löytyy linkistä:

Maastotoimikunnan Tero Ahtee tulee pitämään tietoiskun luonnonmuonasta. Luvassa on ainakin teen keittoa trangioilla maastosta löytyvistä aineksista, esitelmä koivunmahlan valutuksen periaatteista ja esimerkkisuoritus. Mikäli kevät on maaliskuussa jo edennyt pitkälle, saattaa joku rohkea päästä jopa maistamaan mahlaa.

Pilkkikisoihin ja kranun heittoon reserviläistyyliset palkinnot parhaista suoritteista. Saunaan menijöille mahdollisuus myös kastautumiseen avannossa, kunhan ensin särjetään porukalla jäähän sopiva aukko.

Drone / UAV ja tiedustelutoiminta -osaston perustaminen on ollut jo hetken ajankohtaista; aktiivisia jäseniä kaivataan vielä mukaan ennen toiminnan suurempaa käynnistystä, joten jos tunnet mielenkiintoa asiaan, tule mukaan vaihtamaan ajatuksia Sillanpää-majalle! Tai vaihtoehtoisesti ilmianna itsesi hallitukselle, tai vaikka toimiston sähköpostiin.

Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 6.3.2019

toimisto@tampereenreservilaiset.fi. tai puh. 0445124477

niin osataan varata sopiva määrä tarjoilua.

Ajo-ohje majalle

Tampereelta lähdetään kohti Orivettä. Ruutanan Shell:iltä matkaa n. 10,7 km ja käännös vasemmalle Matalajärven tielle. Tätä tietä jatketaan n. 2,5 km, jolloin tie muuttuu Paalijärventieksi. Tätä tietä vielä n 1 km ja Sillanpäähän käännytään oikealle. Maja löytyy rannasta. Majalle kääntymistienhaara saattaa olla hieman huomaamaton, mutta osoite on Paalijärventie 723. Jos tien vieressä alkaa näkyä pienempiä numeroita, on syytä kääntyä takaisin.

PERUUTETTU: Kevään toimintapäivä Sillanpää-majalla 10.3.2019 klo 11-18