Tampereen Reserviläiset järjestää talvisen tapahtuman Sillanpää-majalla lauantaina 24.2.2018 klo 11-18. Päivän päätavoitteena on kaataa muutama puu ja tehdä niistä pöllejä seuraavan viikonlopun vieraita varten, jotka halkovat ne klapeiksi. Puunkaadon ohella majalla voi osallistua muihin tehtäviin, jotka eivät vaadi niin kovaa fyysistä panosta.

Kaikki ovat tervetulleita! Talkoiden vastapainoksi majalla on mahdollista pilkkiä, hiihtää järven jäällä ja/tai saunoa. Majalla on tarjolla muonitus talkoolaisille.

Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 21.2. toimisto@tampereenreservilaiset.fi. tai puh. 0445124477.

Ilmoittautuminen osallistumisesta on tarpeen, jotta osaamme arvioida muonituksen määrän oikein. Yhdistyksellä on rajallinen määrä puunkaatovälineitä, joten ilmoitathan myös, jos sinulla on mahdollisuus tuoda talkoisiin mukaan esim. moottorisaha.

 

Ajo-ohje majalle

Tampereelta lähdetään kohti Orivettä. Ruutanan Shell:iltä matkaa n. 10,7 km ja käännös vasemmalle Matalajärven tielle. Tätä tietä jatketaan n. 2,5 km, jolloin tie muuttuu Paalijärventieksi. Tätä tietä vielä n 1 km ja Sillanpäähän käännytään oikealle. Maja löytyy rannasta. Majalle kääntymistienhaara saattaa olla hieman huomaamaton, mutta osoite on Paalijärventie 723. Jos tien vieressä alkaa näkyä pienempiä numeroita, on syytä kääntyä takaisin.

 

Talvipäivä Sillanpää-majalla 24.2.2018 klo 11-18