Tampereen Reserviläiset ry omistaa mittavan kerhomajan Kangasalla Matalajärven rannalla. Ylpeänä haluamme esitellä Sillanpää–nimistä majaamme, avaraa tykkipihaa ja rantasaunaa virkistysmahdollisuuksineen. Majaa voivat jäsenet vuokrata omiin tilaisuuksiinsa.

Tampereen Reserviläiset ry järjestää tutustumistilaisuuden torstaina 21.09.2017 klo 17.30 alkaen yhdistyksen Sillanpää-majalla osoitteessa Paalijärventie 723, Suinula. Tilaisuuteen ovat erityisesti uudet jäsenet erittäin tervetulleita.

Kokoonnumme klo 17.00 Hippostalon parkkipaikalle, Uimalankatu 1, josta ajamme yhteiskuljetuksella tai omilla autoilla majalle. Sillanpää–majalla on luvassa sauna, grillausta, yhdistystietoutta, kisailua ja rentoa yhdessäoloa. Yhdistys hankkii paikalle virvokkeita ja pientä purtavaa. Varaa mukaan saunavarustus, mikäli leppoisat löylyt kiinnostavat!

Tapahtuman yhteydessä on mahdollista kuulla yhdistyksen toiminnasta ja tutustua TRESin osastojen aktiivisiin jäseniin ja toimintamahdollisuuksiin. Laser-aseammuntaa voi kokeilla illan aikana.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sitovasti 10.09.2017 mennessä osoitteeseen toimisto(at)tampereenreservilaiset.fi tai tekstiviestillä puh. 044-512 4477, jotta varaamme riittävästi tarjoiluja.

Samalla pyydämme myös kertomaan mahdollisesta kuljetustarpeesta.

Lisätietoja saa toiminnanjohtajalta edellä mainituista osoitteista ti-to klo 10-13 välillä.

Illan yhteistyökumppanina on Suomen nopeimmin kasvava ERP-toimittaja Oscar Software Oy.

Tampereen Reserviläiset tutuksi 21.09.2017 Sillanpää-majalla