TRES:n järjestämä, suosittu palveluspistoolilajien(*) RA-cup alkaa! Kisapäivät on nyt merkitty Ampumaosaston sivulla näkyvään tapahtumakalenteriin.

Osakilpailut järjestetään lennoston pistooliradalla tapahtumakalenterin mukaisesti keskiviikkoiltaisin klo 18 alkaen, eli touko-syyskuun aikana yksi kisa per kuukausi. Ensimmäinen osakilpailu on keskiviikkona 17.5. Loput kisapäivät ovat 7.6., 5.7., 2.8. ja 6.9.2023.

Muutama oleellinen huomio, sisältäen myös muutoksia aiempiin vuosiin:

– Kisapäivät voivat lyhyelläkin varoitusajalla vaihtua, jos PV varaa ampumaradan, joten kannattaa seurata tiedotuskanaviamme.
Ennakkoilmoittautuminen kuhunkin osakilpailuun on pakollista, ja se tapahtuu shootnscoreit.com -palvelun kautta.
– SSI-palvelun käyttöönotolle TRES jäsenenä löydät pikaohjeen ampumaosaston sivulta. Luo siis hyvissä ajoin tili itsellesi, jos sinulla sellaista ei jo ole, ja ilmoittaudu osakilpailuihin palvelun kautta.
– Osallistumislinkit julkaistaan yhdistyksen Facebook- ja Instagram -kanavissa (näkyy myös tällä sivustolla Facebook-syötteessä). Ensimmäisen 17.5. pidettävän osakilpailun osallistumislinkit ovat tässä: RA3 osa & RA4 osa.
– Ole hyvä ja ilmoittaudu aina molempiin osakilpailuihin, mutta edes toiseen. Ja jos olet ”erittäin salainen”, niin poista silti SSI:stä estot, että voimme tuloslaskennassa lisätä sinut molempiin osakilpailuihin.
– Nyt kun otamme uutta järjestelmää käyttöön kisajärjestelyissä, pyydämme kärsivällisyyttä. SSI-palvelu ei toistaiseksi aivan taivu meidän cup-muotoisen kaksiosaisen kisamme hallinnointiin ilman kikkailua, joten asiaan liittyy hieman ylimääräistä säätöä. Tärkeintä on nyt se, että paperilla ja excelissä pyöritettävästä tuloslaskennasta päästään eroon. Näin tulokset saadaan nopeammin julkaistua osallistujille, ja cupin pyörittäminen onnistuu järjellisellä työllä.
– Kuhunkin osakilpailuun mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 40 osallistujaa (ensimmäiset kaksi loosia varattuna kisoille ko. päivinä).
– Kisa on avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenille.
– Osallistumismaksu on koko cupin osalta 10 € (riippumatta siitä, osallistuuko yhteen vai kaikkiin viiteen osakilpailuun). Maksu peritään ensimmäisen osallistumisen yhteydessä (korttimaksu tai tasaraha).
– Tuttuun tapaan Cup-voitto ratkeaa kolmen parhaan osakilpailun yhteistuloksella. Tänä vuonna luvassa on kuitenkiin useampia palkintokategorioita – huhujen mukaan kiertopalkintokin saattaa vaihtua…
– Viimeinen osakilpailu on tuttuun tapaan TRES mestaruuskisa.
– Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: tervetuloa mukaan matalan osallistumiskynnyksen kisaamme!

(*) Mikä ihmeen RA? Jos lajit eivät ole tuttuja, kannattaa sääntöihin tutustua ennalta, ks. RA3 ja RA4.
Pistoolilajien RA-cup 2023