Keväiset terveiset liikuntaosastolta, TRES & TamRU ovat saaneet uuden yhteistyökumppanin. Alla yhteystiedot ja pieni kuvaus aiheesta.

Yhteistyökumppani: Kontti Valmennuskeskus.

Kehittävää reeniä omien tavoitteiden mukaan: voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa… Ei mitään jumppailua vaan kunnon reeniä oma taso huomioiden. Vähän niin kuin olisi kavereiden kanssa salilla mutta koutsi ohjeistaa kaiken: alkulämmöt, tekniikat kuntoon, sopivat painot, oikea vauhti… Varmasti osuu maaliin, ei tarvi kuin tulla paikalle ja hikoilla.
Reserviläisliiton kortilla kuukausijäsenyyksistä -10%. Jos saadaan yli kymmenen hengen porukka kasaan, Kontti tarjoaa liittymismaksun ilmaiseksi ja järjestää oman aloituskurssin. Aloituskurssilla opetellaan tangolla, kahvakuulilla, käsipainoilla ja kehonpainolla tehtävät perustekniikat. Aletaas reenaan!
Lisätiedot:
@kontti_originaali
Liikuntaosasto tiedottaa