TRES:n järjestämä, suosittu palveluspistoolilajien RA-cup alkaa! Kisapäivät on nyt merkitty Ampumaosaston sivulla näkyvään tapahtumakalenteriin.

Osakilpailut järjestetään lennoston pistooliradalla tapahtumakalenterin mukaisesti keskiviikkoiltaisin klo 18 alkaen, eli touko-syyskuun aikana yksi kisa per kuukausi. Ensimmäinen osakilpailu on keskiviikkona 11.5. Loput kisapäivät ovat 15.6., 20.7., 17.8. ja 7.9.2022.

Pistooliradan loosit 1-2 on kisapäivinä varattu TASERAlta kilpailukäyttöön. Seuraathan tiedotteita mahdollisista aikataulumuutoksista, jos radan käyttö estyy suunniteltuina ajankohtina esim. Puolustusvoimien harjoitusten vuoksi.

Ennakkoilmoittautuminen kilpailuun on toivottavaa, ja se tullaan järjestämään shootnscoreit.com -palvelun kautta (linkki julkaistaan myöhemmin). Cup on avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenille, eikä osallistumismaksuja ole. Kolme parasta kisatulosta lasketaan mukaan yhteistulokseen. Viimeinen osakilpailu on samalla vuoden 2022 mestaruuskilpailu Tampereen Reserviläisten jäsenille.

Tervetuloa mukaan!

Pistoolilajien RA-cup 2022