Tampereen Reserviläiset ry järjestää jäsenilleen suunnatun

Sovelletun Reserviläisammunnan ampujakurssin

  • AIKA: Teoriaosuus lauantai 15.1.2022 (teorialuento, teoriakoe ja ampumaharjoitukset). Ampumakoe sunnuntai 16.1.2022  
  • PAIKKA: Teorialuento – Ruutisavu, Etu-Hankkion katu 11, Tampere Ampumakokeet 16.1.2022 – Ruutisavu, Etu-Hankkion katu 11, Tampere. Myöhemmät koepäivät ja uusinnat sovitaan erikseen. 
  • HINTA: 60 €/osallistuja (ei sisällä SRA-korttimaksua, eikä kurssilla käytettäviä ampumatarvikkeita)
  • KURSSIPAIKKOJA: 17 henkilölle

Teorialuento, teoriakoe ja ampumaharjoitukset järjestetään lauantaina 15.1.2022 Ruutisavun sisäampumaradalla Tampereella.

Ampumakokeet järjestetään sunnuntaina 16.1. Ruutisavun sisäampumaradalla Tampereella. Mahdolliset uusinnat tai myöhäisemmät kokeet järjestetään Satakunnan Lennoston ampumaradoilla.

Kurssille osallistujilla on suositeltavaa olla aikaisempaa kokemusta pistooliammunnasta. Ase, patruunat ja tarvittavat kotelot on mahdollista vuokrata Ruutisavulta. Tämän lisäksi kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva SAL:n kilpailulisenssi tai Reserviläisten ampumaturva. Kurssin hinta on 60 €, minkä lisäksi Reserviläisurheiluliitto laskuttaa myöhemmin 30 € hyväksytysti suoritetusta SRA-ampujakortista. 

Kysymykset ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tres.ampumaosasto(ät)gmail.com 5.1.2022 mennessä. Maksuohjeen ja tarkemman kurssi-infon lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse. Kurssimaksun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen/osallistumisen kurssille. Kurssimaksu tulee olla maksettuna tilille 10.1.2022 mennessä, tai osallistujan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta kurssipäivänä.

Ruutisavulta on mahdollista vuokrata ase, kotelo ja lipastaskut seuraavilla hinnoilla: 

9mm pistooli (Glock 17), kotelo, lipastaskut – 20 €

50 kpl 9mm patruunoita – 22 €

Tervetuloa kurssille!

TRES järjestää SRA-kurssin 15.-16.1.2022