Perinteinen TRES:n järjestämä palveluspistoolilajien RA Cup alkaa! Kisapäivät on nyt julkaistu Ampumaosaston tapahtumakalenterissa.

Osakilpailuja järjestetään tiistai-iltaisin tapahtumakalenterin mukaisesti viisi. Ensimmäinen osakilpailu pidetään lennoston pistooliradalla tiistaina 1.6. klo 18 (HUOM MUUTTUNUT PÄIVÄ!). Ennakkoilmoittautumista ei tarvita eikä osallistumismaksua ole. Cup on avoin Pirkanmaan reservipiirien jäsenille. Kolme parasta kisatulosta lasketaan mukaan yhteistulokseen. Viimeinen osakilpailu on samalla vuoden 2021 mestaruuskilpailu Tampereen Reserviläisten jäsenille.

Seuraathan tiedotteita mahdollisista aikataulumuutoksista, jos radan käyttö estyy esim. Puolustusvoimien harjoitusten vuoksi. Ilmoittamalla yhteystietosi Juhalle sähköpostitse (juha.moijanen ät pp.inet.fi) tai paikan päällä, voit saada tiedot mahdollisista muutoksista nopeasti.

Tervetuloa mukaan!

Palveluspistoolilajien RA-Cup 2021 ja tapahtumakalenteri