Lennoston vuorot alkavat 18.5.

Kaivatut ammuntavuorot alkavat nyt maanantaina 18.5. lennoston radalla. Puolustusvoimat toimitti uuden erän tilattuja valvoja- ja ampujakortteja hiljattain. Nämä ovat 18.5. lähtien lunastettavissa päävalvojan kopilta. Valvojakortteja on liki 70 kpl ja ampujakortteja luokkaa 250 kpl. Jos et ole vielä saanut tilaamaasi korttia, kannattaa siis käydä kyselemässä sitä radalta.

13.5. päivitetty ratavalvontavuorojen lista löytyy TASERAn sivulta.

Pirkanmaan reserviläisillä on kuusi valvontavuoroa touko-kesäkuun aikana. TRES jäsenten osuus valvojista on yli 80%. Vapaaehtoisen ilmoittautumisen kautta valvojavuoroja ei ole vielä saatu täytettyä mm. sen vuoksi, että usean valvojaksi ilmoittautuneen yhteystietoja ei ole TASERAlla. Asialla alkaa olla todella kiire! Mikäli päävalvojaa ei vuoroille saada, radalla ei näinä ajankohtina ammu kukaan.

Jos sinulla on valvojakortti: ole yhteydessä Juha Moijaseen (juha.moijanen ät pp.inet.fi) ja ilmoittaudu valvojaksi sinulle sopivalle päivälle. Valvojavuoroista oli täyttämättä viimeksi tiedustellessa la 23.5, ke 17.6., to 25.6. ja pe 26.6.

Jos sinulla ei ole valvojakorttia, mutta olet ilmoittautunut valvojaksi: käy radalla päävalvojan kopilla ratavuorojen aikaan kyselemässä josko korttisi olisi saapunut.

 

 

Valvojia kaivataan & tietoisku lennoston ammunnoista